Contentproductie

Wist je dat er elke minuut een mensenleven aan YouTube filmpjes wordt geplaatst, een vrachtschip aan foto’s online wordt gezet en een lettersoep aan tekst waar je duizelig van wordt?

Des te belangrijker dat de teksten die je schrijft ook echt iets toevoegen en niet slechts als vulling dienen. (Dat vind je van deze tekst wellicht ook al?!)

WeimarWebdesign tracht dan ook altijd te werken met partijen die ludiek én inhoudelijk werk leveren. Al is het lastig dit beiden in je boodschap te proppen in een vluchtige wereld als deze. En tóch werken we alleen met de betere schrijvers, de beste filmers en de meest interessantste bloggers en vloggers. Zo zijn wij. Bij Weimar.

Een website is pas effectief als je er regelmatig nieuwe tekst op publiceert. De meeste ondernemers hebben onvoldoende tijd en ervaring om product- en dienstbeschrijvingen te maken, regelmatig nieuwe blogs en sociale media-teksten te schrijven en links tussen beiden aan te leggen. Gelukkig zijn er tegenwoordig heel veel zogenoemde content marketeers actief die ondersteunen in het schrijven en plaatsen van tekst. Door goede samenwerkingen met schrijvers, uitgevers en journalisten kunnen wij de beste kwaliteit tegen een lage prijs garanderen. Hiermee ben je verzekerd van een optimale SEO en succesvol contact met jouw klanten.
Fotografie is er in vele gradaties. Een foto gemaakt op de iPhone kan tegenwoordig op de voorkant van de krant staan. Maar hiermee doe je niet alleen je bedrijf en je site maar ook de betere fotograaf tekort. Wij brengen je in contact met de echt kundige dames en heren fotograferen.
Dat bloggen om het bloggen dat kennen we nu wel. Echt boeiend schrijven is niet zo makkelijk. Hiervoor heb je schrijvers… Wij dan. Voor jou.
Een spaghettisliert door je neus naar binnen slurpen en op Vimeo of Youtube zetten? Dit kan beter. Wei van Wijmar kunnen je helpen aan die man of vrouw die echt een autoriteit is op jouw gebied.
trog (de; m; meervoud: troggen)

Een rechthoekige voerbak, van boven wijder dan van onderen

Zie ‘Foto’ maar dan voor Video… Dat is misschien te makkelijk, maar voor een echt goede video komen we dan ook graag met je in contact. We helpen je, van script tot video.

Terug naar Webmodules