Zoekmachine

Zoekmachinemarketing, je weet ongetwijfeld wat het ongeveer inhoudt, maar wanneer men begint te smijten met worden als SEM, SEO en SEA dan begint het te duizelen. ‘Ik moet hier wat mee, maar weet niet waar te beginnen en hoe het op te starten’, veelgehoorde uitspraak. WeimarWebdesign zorgt voor een al dan niet betaalde optimalisatie voro wat betreft de vindbaarheid in de zoekmachines (veelal Google). Jouw specifieke wensen en budget vormen het uitgangspunt voor de meest effectieve én efficiënte campagne.

SEO (Search Engine Optimalisation) is de vorm van zoekmachineoptimalisatie die ook onbetaald een grote rol van betekenis kan spelen. Door je website zo in te richten dat deze optimaal vindbaar wordt, WeimarWebdesign helpt je hierbij.
SEA (Search Engine Advertising), de betaalde vorm van zoekmachineoptimalisatie die een grote rol van betekenis kan spelen bij de online vindbaarheid. Hoe richt je een campagne effectief in? Afhankelijk van veel variabelen, dus nog zo eenvoudig niet, want een campagne die geen resultaat levert of slechts veel geld kost, daar zit niemand op te wachten. WeimarWebdesign helpt je hierbij.

SEM is een overkoepelende term waar alles wordt gedekt dat valt onder zoekmachinemarkting, betaald of onbetaald.